Tapijt Gigant

 • Grootmeester wint Tapijtgigant Open Alkmaars Schaakkampioenschap

  Het Tapijtgigant Open Alkmaars Schaakkampioenschap (ASK) is gisteren, na drie dagen strijd op de 64 velden in Wijkcentrum Overdie, gewonnen door onder meer topfavoriet Liam Vrolijk (rechts op de voorgrond op de foto). Hij versloeg in de slotronde de verrassende ongedeelde koploper op dat moment, de Hoornse Robin Duson, met de witte stukken (links op de voorgrond op de foto). De in Rotterdam woonachtige grootmeester finishte op vijf punten uit zes partijen. Dat was niet voldoende voor de ongedeelde zege, hij eindigde gelijk met de Amsterdamse nationaal meester Khoi Pham. Aan het toernooi deden in totaal 179 schakers uit heel Nederland mee.

 • Miranda Schouten wint taartactie op Facebook

  Een vrouw met gevoel voor stijl heeft ambachtelijk bereide lekkernij gekregen namens een bedrijf dat stijlvolle woninginrichting als expertise heeft. Ofwel: Miranda Schouten uit Berkhout is de winnares geworden van onze taartactie op Facebook. Wie haar woonkamer ziet, ervaart gelijk dat woninginrichting een passie van deze 41-jarige West-Friezin is. ,,Ik volg Tapijtgigant dan ook met veel interesse, omdat het bedrijf ook buiten de regio Alkmaar een goede naam geniet”, aldus Schouten.

 • Rita en Stef Baars winnen taartactie Tapijtgigant op Instagram

  De taartactie op Instagram is gewonnen door Rita en Stef Baars. Dit Alkmaarse stel kent Tapijtgigant van ‘vrienden en de advertenties in de weekbladen’. ,,En we horen alleen maar goede berichten over de onderneming”, vertelt de 69-jarige Stef. ,,Dat moet ook wel, want ik woon sinds 1991 in Alkmaar en ken de Paternosterstraat niet anders dan met de vestiging van Tapijtgigant als voornaamste blikvanger. Het is een tijd geleden dat ik hier binnen ben geweest, maar het straalt nog steeds een en al kwaliteit uit.”

  Volgend jaar gaan Rita en Stef verhuizen. ,,En dan weten we al welk bedrijf we voor de woninginrichting gaan inschakelen: Tapijtgigant natuurlijk. Dit bedrijf kan je op dat gebied van A tot Z ontzorgen, dus je bent als klant niet alleen verzekerd van vakmanschap maar ook nog eens van het nodige gemak.”