Tapijt Gigant

Jaloezieën

Home » Binnenzonwering » Jaloezieën

Jaloezieën behoren tot de meest gangbare vormen van raamdecoratie. Je hebt ze in formaten variërend van 16 millimeter tot 70 millimeter en ze zijn buiten de living, keuken en slaapkamers ook uitstekend toepasbaar voor de badkamer. Tapijtgigant beschikt niet alleen over alle maten raamdecoratie die in de markt verkrijgbaar zijn, maar ook nog eens over een breed spectrum van kleuren. Wij bieden u ook in dit opzicht een totaaloplossing qua raamdecoratie aan, tot het trapezium en ‘moeilijke plekken’ zoals een rond raam of een dakraam aan toe.

Daarbij kunt u, wanneer u wilt, voor een extra kwaliteitsimpuls kiezen door te opteren voor houten jaloezieën. Dit type raamdecoratie voorziet uw ramen van een tijdloze stijl. Welke woonstijl u ook heeft, ze zijn een waardevolle toevoeging in ieder interieur. Ze hebben een luxe uitstraling, zorgen voor een aangename sfeer en voor de juiste lichtinval. Bovendien passen ze in elk interieur, omdat ze

verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. Ook de ladderband, die standaard erbij wordt geleverd, kan in een kleur naar keuze geleverd worden. Het is tevens mogelijk om tegen een meerprijs een elektrisch bedieningssysteem erop te zetten voor een lichter bedieningscomfort.