Tapijt Gigant

Buitenzonwering

Home » Buitenzonwering

Tapijtgigant heeft ook als het om de aanblik van uw woning gaat een breed scala oplossingen voorhanden die het aanzien én het wooncomfort vergroten. Immers, een buitenzonwering geeft u de kans ‘het klimaat’ in en bij het huis te beheersen. Zon wanneer u wilt, schaduw wanneer u wilt en een temperatuur die u ook wanneer u wilt tot op zekere hoogte kunt controleren. Zodat al naar de gelegenheid u de juiste omgeving schept voor dat etentje met vrienden, het lezen van een goed boek of een romantische avond samen.

De kwaliteitsproducten van Tapijtgigant helpen u bij het creëren van het juiste woonklimaat. Van een markies tot een knikarm- of uitvalscherm, van buitenjaloezieën tot screens, van rolluiken tot een terrasoverkapping: wij adviseren u én voeren uit het uit, rekening houdend met uw persoonlijke wensen, smaak én budget.

Kernvraag is of u meer beschutting buiten wilt of de temperatuur van binnen strakker wilt reguleren. Horizontale zonweringen, zoals niet alleen markiezen maar ook knikarm- en uitvalschermen, bieden een groot voordeel: beschutting buiten op het terras. Waarbij u voor nog meer gebruiksgemak kunt kiezen via een elektrische in plaats van een handmatige aansturing.

De diverse soorten verticale zonweringen in ons assortiment worden daarentegen strak langs het kozijn of de deur bevestigd en vergroten daarmee het wooncomfort binnenshuis. Doordat ze de inval van zonlicht weren wordt de warmte in huis teruggedrongen.

Een tweede vraag bij het adviesgesprek is welke uitstraling u nastreeft. Want waar markiezen een romantische dimensie geven aan een woning, staan rolluiken en screens voor net zoveel woongenot, maar dan in een strakkere stijl én meer privacy. Bijkomend voordeel van rolluiken is dat ze ook een verhoogd veiligheidsniveau tegen inbrekers bieden.

Tapijtgigant denkt, als het om uw privacy en het terugdringen van licht en warmte gaat, echter ook op detailniveau mee. Want zonlichtinval van een kleiner raam, zoals een dakraam, kan als net zo hinderlijk worden ervaren dat van een groot raam in de woonkamer. Daarom bieden wij ook als het gaat om dakramen, onder meer van Velux, oplossingen op maat aan.