Tapijt Gigant

Rolgordijnen

Home » Binnenzonwering » Rolgordijnen

Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing in het algemeen tegen de storende schittering van de zon? Of bent u het zat dat na een dag werken, wanneer u uw favoriete tv-serie wilt kijken, de lichtschitteringen op het scherm uw kijkgenot verstoren? Of wilt u simpelweg meer privacy, bijvoorbeeld in de badkamer, voor niet teveel geld? Een rolgordijn kan dan de oplossing zijn, ook al omdat dit traditionele product met vrijwel alles mooi gecombineerd kan worden.

Tapijtgigant beschikt over ruim 500 verschillende kleuren rolgordijnen. Ook kunnen wij een grote variatie in designs en stoffen, met uitzondering van de badkamer, overleggen. Bij dit alles staat de vraag centraal hoeveel licht u wilt doorlaten en in welke mate u dit zelf wilt bepalen. De opties zijn bijna eindeloos, tot transparante rolgordijnen aan toe. Daarnaast heeft u de keuze of u links of rechts de bedieningsketting wenst en of u opteert voor een handmatige of een elektrische bediening.

Een upgrade van het traditionele rolgordijn is het rolgordijn met casette. Dit is een rolgordijn dat nog fraaier is afgewerkt aan de bovenkant met aansprekende zijprofielen. Dit type rolgordijn is bovendien te plaatsen op vrijwel alle ramen, in een groot aantal kleuren.