Tapijt Gigant

Gordijnen

Home » Binnenzonwering » Gordijnen

Een raam is zoveel meer dan omlijst glas. Het is onderdeel van uw woonbeleving, dat wat binnen met buiten verbindt. En alleen u bepaalt wanneer u de buitenwereld binnenlaat. De gordijnen van Tapijtgigant zorgen dat u thuis ongestoord uzelf kunt zijn.

Welke gordijnen waarborgen uw wensen? Onze collectie gordijnen en vitrages is niet alleen groot, maar is ook naadloos qua kleur, prijs en kwaliteit op elkaar afgestemd. Wij weten uit ervaring wat de meest gewilde materialen en kleurcombinaties zijn, daarnaast volgen wij de mode-ontwikkelingen op de voet zodat wij altijd up-to-date zijn. Het resultaat is dat het voor u eenvoudiger is om combinaties te maken tussen stoffen onderling of bijvoorbeeld met een vloer. Ook beschikken wij over een groot aanbod aan prachtige en tevens functionele rails en roedes.

Daarnaast omvat ons assortiment ook speciaal maatwerk of andere aanvullende eisen, iets dat geborgd is door het atelier waarmee we al decennia samenwerken. Voor welke optie u ook gaat: u kunt er van op aan dat we deze woonreis samen beleven. Van het eerste contactmoment tot het bespreken van de wensen bij ons in de zaak en van het opmeten bij uw thuis tot de daadwerkelijke uitvoering.