Tapijt Gigant

Tapijt

Home » Vloeren » Tapijt

Tapijt is niet alleen zacht, warm en behaaglijk aan uw voeten, maar geeft een woning of kantoor ook een luxueuze uitstraling. Bijkomende voordelen zijn dat tapijten als energiebesparend, geluiddempend, veilig en bovendien goed voor lijf en leden bestempeld kunnen worden. Een duurzame oplossing kortom in een tijd waarin ieder huishouden en bedrijf aan energiebesparing moet denken.

De ruime keuze in materialen, kleuren en motieven maakt dat Tapijtgigant een tapijt in het assortiment heeft voor iedere sfeer, elk design en iedere ruimte. Tot de trap aan toe. Ervaar zelf wat structuur, ‘zachtheid’ en kleur doen voor de sfeer van uw woning of kantoor. Wij hebben vele tapijtsoorten op voorraad en adviseren graag bij uw tapijtkeuze. Tapijtgigant staat garant voor een hoog comfort en een constant gevoel van luxe. Ook al omdat wij aan uw keuze gevolg kunnen geven: onze vakmensen leggen het tapijt in uw woning en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe elegante vloerbedekking!

Karpetten
Wilt u meer sfeer in huis, maar bent u tevreden over de huidige vloer? Karpetten kunnen de sfeer in uw woning helemaal naar uw wensen veranderen. Ons aanbod in karpetten omvat hoog- of laagpolig, met of zonder design en in diverse sfeertinten. Standaardmaten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunnen wij de karpetten van tapijt ook voor u op maat maken.

Droogloopmatten en schoonloopmatten
‘Tapijten’ voor praktisch nut worden droogloopmatten en schoonloopmatten wel genoemd, maar dat maakt ze voor een optimaal woongenot niet minder belangrijk. Wij beschikken niet alleen over hoogwaardig materiaal waarmee u uw schoeisel met enkele gerichte voetbewegingen droogt of reinigt, maar wij kunnen ze ook op maat voor u insnijden! Daarnaast geldt voor beide producten dat ze voorradig zijn in een groot aantal kleuren.