Tapijt Gigant

Over Ons

Home » Over Ons

Tapijtgigant is in 1984 opgericht door Nico Mak en Hans Lodder en verwierf al snel een bepalende plek in Noord-Holland als het gaat om woning- en projectstoffering. Wij onderscheiden ons al bijna 40 jaar door kwaliteit aan te bieden voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Dit gecombineerd met een groot assortiment en een ‘kleine’, persoonlijke dienstverlening maakt dat Tapijtgigant in Alkmaar en daarbuiten een begrip is geworden.

Of anders gezegd: wij staan als MKB-bedrijf niet alleen midden in de samenleving, maar handelen daar ook naar. Dit houdt in dat wij de tijd nemen om u over alle opties bij te praten én om de keuzes die gemaakt zijn aan onze koffietafel en in uw huis in de praktijk te brengen.

Van Pvc-vloeren tot gordijnen, van buitenzonweringen tot laminaatvloeren, van tapijten tot horren, van duettes tot lammellen, van jaloeziën tot een linoleum vloer en meer: wij hebben het niet alleen in ons assortiment, maar bieden ook maatwerk omdat wij verschillende prijsklassen in huis hebben. Bovendien verfraaien wij indien gewenst uw woning of bedrijfspand met de woonwensen die wij samen met u op papier hebben gezet. Tapijtgigant beschikt namelijk over een team van ervaren stoffeerders dat zowel voor een ‘losse’ opdracht als de totale inrichting van een woning of bedrijfspand inzetbaar is.

Die brede expertise en persoonlijke service tekent Tapijtgigant: wij willen bewust niet te groot worden, omdat wij te allen tijde ook de ‘kleine’ particulier willen blijven bedienen. Ons bedrijf heeft het DNA van de nuchtere Noord-Hollander en dat koesteren wij vanaf dag één. Inmiddels wordt Tapijtgigant geleid door Tim en Sanne Mak, zoon en dochter van Nico, maar de visie blijft hetzelfde: bereikbaar en herkenbaar blijven voor de Noord-Hollander. In uitstraling, in assortiment, in kwaliteit, in dienstverlening en in ‘de taal’ die wij spreken.