Tapijt Gigant

Wij hebben in de loop der jaren heel veel klanten blij gemaakt zoals Henny van den Anker. Haar woning hebben we voorzien van nieuwe gordijnen en screens. ,,Vanaf de eerste kennismaking was het contact met Tapijtgigant prettig”, aldus Henny. ,,Er werd de tijd genomen om naar je te luisteren en er werd een goed advies uitgebracht. Ik kreeg een stofstaal mee zodat ik thuis op mijn gemak kon kijken welke kleur gordijnen het beste zou passen in enerzijds mijn slaapkamer en anderzijds de huiskamer. Ik wilde extra dikke stof, met name in de slaapkamer voor een goede verduistering.”
Daarnaast was er de wens om voor de ramen van de woonkamer screens te plaatsen. ,,Voor meer privacy maar ook om verkleuring van de gordijnen op de lange termijn door het zonlicht tegen te gaan. Tapijtgigant heeft mij hierin niet alleen op maat geadviseerd maar ook de montage verliep gestroomlijnd. Alles werd tot de millimeter nauwkeurig opgemeten en bij de oplossing voor de gordijnen in de woonkamer werd rekening gehouden met het houten plafond, Dit was niet eenvoudig, dus daar ben ik Tapijtgigant dankbaar voor. Ik kan dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden.”