Tapijt

Tapijt, lekker zacht en toch sterk. 

Tapijt is weer helemaal in tegenwoordig. 
Het oubollige imago van tapijt is door de nieuwe garens, de nieuwe kleuren en de nieuwe structuren weer totaal terug. 
Het is zelfs dé manier om je interieur een creatief en persoonlijk tintje te geven. Daarnaast is tapijt ook nog eens energiebesparend, geluiddempend, veilig en bovendien goed voor lijf en leden. De laatste jaren is de keuze in zachte vloerbedekkingen enorm toegenomen. Het is mogelijk voor iedere smaak en ieder interieur een vloerbedekking te leggen door gebruik van kleuren, verschillende structuren, vlakken, banen en borderranden. Zowel effen als gedessineerd tapijt is er in de meest uiteenlopende kleuren en structuren. Door het werken met motieven krijgt tapijt een extra dimensie. Kortom, met tapijt is een persoonlijke inrichting op maat mogelijk.

Waar is tapijt toepasbaar? 

De vele soorten en gunstige eigenschappen maken tapijt tot een zachte vloerbedekking die tegemoet komt aan uiteenlopende wensen en gestelde eisen. Tapijt is dan ook in bijna ieder interieur toepasbaar; in huis, op kantoor, in winkels, op scholen etc.
Thuis kunt u in nagenoeg iedere ruimte tapijt leggen of dit nu de woonkamer, de slaapkamers, de studeerkamer of het trappenhuis is. Ook ruimten met vloerverwarming kunnen van tapijt worden voorzien. Daarnaast worden er voor de projectmarkt aparte tapijten gemaakt. Of dit nu voor de werkvloer, de computerruimte of de directiekamer is. Ook kunnen er van bijna elk tapijt uit onze collectie karpetten worden gemaakt.
Natuurlijk krijgt u bij ons goed advies over materialen, ondervloeren en afwerking. Onze stoffeerders zijn vakkundig en leveren net werk.